Coaching

Voor duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

De hele dag prikkels ervaren, een volle agenda en aan verwachtingen willen voldoen zijn veel gehoorde thema’s van deze tijd. Een uitdaging om hier goed mee om te gaan. Veelal creëert het verwarring in wie je bent en wat je wil. Het staat algemeen welzijn en dus ook werkgeluk in de weg.

 

In deze tijd leren we met het hoofd emoties te controleren en te reguleren. Het denken voert de boventoon en het voelen gaat naar de achtergrond. Je grijpt terug naar wat bekend en vertrouwd is maar wat je eigenlijk niet meer wil. Als dit maar lang genoeg gebeurt kan het leiden tot oververmoeidheid, frustratie of in het ergste geval een burn-out.

 

Vergroot je zelfkennis door met nieuwsgierigheid te kijken naar wat jouw lichaam je hierover vertelt. Het nodigt uit los te komen van oude patronen. Zo creëer je allerlei mogelijkheden en kansen. Maak de weg vrij voor een vitale en energieke werk-en leefstijl.

 

Verras jezelf, heb de hand in eigen werkgeluk en floreer!

Gelukkig personeel zorgt voor 27% minder ziekteverzuim

Voor wie

Geschikt voor een ieder die werkgeluk wil vergroten.

In het bijzonder voor:

Thema’s die aan de orde komen

Herkennen van stress signalen
Invloed van perfectie
Grenzen aangeven
Lichaamstaal
Positieve energie genereren
Emoties en werkgeluk

Thema’s die aan de orde komen

Herkennen van stress signalen
Invloed van perfectie
Grenzen aangeven
Lichaamstaal
Positieve energie genereren
Emoties en werkgeluk
“Investeren in persoonlijke ontwikkeling verdient zich altijd terug”

Wat levert het je op?

Jezelf uitdagen kan best spannend zijn want kijken naar lichaamstaal weerspiegelt jouw eigen verhaal. Zo kunnen werksituaties gekoppeld zijn aan privé ervaringen. Dit gaan ontrafelen vraagt wat lef maar levert een scala aan mogelijkheden. De werkwijze van Voelstream Onderneemt heeft als focus het openen van authenticiteit. Dit brengt:

Actiegericht aan de slag

Jij bent het startpunt! In alles wat je doet en onderneemt. Met een-op-een coaching van Voelstream Onderneemt ga je op essentie niveau aan het werk. Recht naar de kern met oog voor emoties. Met deze werkwijze breng je structurele en blijvende veranderingen aan in je manier van handelen.

 

Dit is een ingang om los te komen uit het hoofd en te landen in je lijf.  Een nieuwe connectie tussen voelen en denken. Het maakt completer en opent informatie waar je eerder niet bij kwam. Zo bouw je aan een stevige basis voor jezelf met een nieuwe weg naar autonomie, frisse energie en ruimte voor jezelf!

Coaching informatie

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en
we nemen contact op.

Of bekijk hier alle diensten nogmaals.

Kennismaken?

Vul dan het contactformulier in.