MASTERCLASS

Presenteer jezelf vol overtuiging

Jij bent het verlengstuk van de organisatie. De indruk die jij maakt tijdens klantcontact, bij een pitch of een gesprek is voelbaar. Zelfs als je letterlijk geen woord uitspreekt. Lichaamstaal is een belangrijk aandachtspunt bij een eerste indruk, verbinding maken en een boodschap helder en overtuigend overbrengen. Het vraagt dat verbale- en non-verbale communicatie op elkaar aansluiten.

 

Het goede nieuws is: dit kan je leren!

 

In deze masterclass leer je jouw presentatie, pitch en communicatie vol overtuiging te brengen door gebruik te maken van de kracht van lichaamstaal. Een belangrijke bijdrage in het versterken van jouw talenten en ambitie.

Vergroot jouw impact met de kracht van non-verbale communicatie!

Voor wie

Een masterclass geschikt voor een ieder die overtuigend en helder communiceren belangrijk vindt en dit zo optimaal mogelijk wil leren inzetten.  In het bijzonder interessant voor young potentials en leidinggevenden.

Thema’s die aan de orde komen

Kijken naar jezelf
Krachtig pitchen en presenteren
Zichtbaar durven zijn
Betrokkenheid behouden
Charisma
Lichaamstaal

Thema’s die aan de orde komen

Kijken naar jezelf
Krachtig pitchen en presenteren
Zichtbaar durven zijn
Betrokkenheid behouden
Charisma
Lichaamstaal
“Your energy introduces you before you even speak”

Wat levert het je op?

Een gesprekspartner of publiek luistert niet naar een ingestudeerde tekst maar naar jou, een persoon die iets te vertellen heeft. Dit is voelbaar en juist dat boeit de ander.

 

In deze masterclass leer je overtuigend te pitchen, presenteren en communiceren. Je krijgt tools aangereikt om met zelfvertrouwen jouw boodschap authentiek te brengen. Een toegevoegde waarde om enthousiast in jou werkt te staan, waardoor je anderen weet te motiveren.

Leren door te doen

Deze masterclass is ervaringsgericht opgezet. Je gaat zelf aan de slag door te pitchen en presenteren.

 

Middels een videoanalyse ervaar je de kracht van non-verbale communicatie en lichaamstaal. Je wordt uitgenodigd om zonder oordeel naar jezelf te kijken en ontvangt opbouwende feedback op eigen presentatie. Door dit toe te passen creëer je een nieuwe basis waarop communicatie alleen maar verder versterkt.

Masterclass informatie

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en

we nemen contact op.

 

Of bekijk hier alle diensten nogmaals.

Kennismaken?

Vul dan het contactformulier in.