Laat lichaamstaal spreken

Op zoek naar een spreker?

Kom meer te weten over het belang van lichaamstaal bij werkgeluk

Al jarenlang heeft Voelstream Onderneemt ervaring in het verzorgen van gastlezingen, workshops en presentaties. Het onderwerp lichaamstaal kan vanuit verschillende invalshoeken worden bekeken en het enthousiasme om anderen in het belang van dit onderwerp mee te nemen is groot.

 

In de optiek van Voelstream Onderneemt gaan de kracht van lichaamstaal en het ervaren van werkgeluk hand in hand. Niets mooiers dus om dit onderwerp ‘wakker te schudden’ in een presentatie of workshop. Middels foto’s, video’s wordt de kracht van lichaamstaal helder neergezet. Doel: inspiratie meegeven en praktische tips aanreiken die uitnodigen een verdiepingsslag te maken in de manier van communiceren.

 

Uiteraard bestaat de mogelijkheid stil te staan bij specifieke vraagstukken die leven. Zo wordt een presentatie ‘op maat’ gemaakt en biedt dit gelegenheid elkaar onderling aan te moedigen oog te blijven houden voor dat wat niet met woorden gezegd maar wel verteld wordt.

Minder praten en toch meer vertellen? Laat lichaamstaal spreken!

Karin Dols

Spreker en founder van Voelstream en Voelstream Onderneemt

Interesse?

Laat via het contactformulier weten welk onderwerp focus heeft binnen de organisatie. Hoeveel personen er worden verwachten en of er eventueel vragen en/of opmerking zijn.

 

Of bekijk hier alle diensten nogmaals.

Kennismaken?

Vul dan het contactformulier in.