WERKGELUK ACADEMY

Zin in een werkdag en energiek naar huis

Werken aan werkgeluk is een waardevolle investering. Aandacht voor dit onderwerp genereert bevlogenheid bij medewerkers waardoor er optimaal wordt gepresteerd. Bovendien melden gelukkige medewerkers zich minder vaak ziek en praten in privé-setting vol enthousiasme over wat zij binnen werktijd beleven.

 

Betere ambassadeurs kan je niet hebben!

 

Werkgeluk prikkelt groei en vraagt lef! Voelstream Onderneemt nodigt jou en collega’s uit zicht te krijgen op waar jij warm voor loopt, waar je hart harder van klopt en wat je daarvoor nodig hebt. Wat is geluk en in hoeverre heb je hier invloed op? Het zijn thema’s die aan de orde komen in de werkgeluk academy. Het vergroot bewustwording van het effect van geluk op jou en jouw werkzaamheden. Kom in beweging, start de dag met frisse zin en ga vol positieve energie naar huis.

+ 0 %
Bedrijven met gelukkige werknemers zien de winst met 37% stijgen

Voor wie

Geschikt voor een ieder die werkgeluk wil vergroten.

In het bijzonder voor:

Thema’s die aan de orde komen

Herkennen van stress signalen
Invloed van perfectie
Grenzen aangeven
Lichaamstaal
Positieve energie genereren
Emoties en werkgeluk

Thema’s die aan de orde komen

Herkennen van stress signalen
Invloed van perfectie
Grenzen aangeven
Lichaamstaal
Positieve energie genereren
Emoties en werkgeluk
“Gelukkig personeel zorgt voor 27% minder ziekteverzuim”

Wat levert het je op?

Er is ruimte voor emoties, je voelt je vrij om fouten te maken. Het maakt je krachtig, je zit goed in je vel en dat zend je ook uit via lichaamstaal. Het geeft een nieuwe vorm van contact maken met effect op de omgeving. Je ervaart vertrouwen om nieuwe kansen te ontdekken, grenzen te verleggen en grenzen aan te geven. Door de onderscheidende manier van verbinding haal je het beste uit jezelf en anderen naar boven. Dit resulteert in het geluk vóelen en uitstralen!

 

De aangereikte tips en handvatten zijn inzetbaar in iedere werksituatie. Jouw werkgeluk geeft bevlogenheid en levert een belangrijke bijdrage aan een positief bedrijfsresultaat.

Leren door te doen

Middels video’s, foto’s, theorie, oefeningen en visualisaties ontdek je waar je op “aan” gaat en wat niet voor je werkt. Kijken naar lichaamstaal speelt hierin een belangrijke rol.

 

Om het optimale uit deze training te halen bepaal je een persoonlijk leerdoel in een gesprek met de trainer. Deze ‘rode draad’ neem je mee als uitnodiging om jezelf in werksituatie te spiegelen, te trainen en uit te dagen. Je doet het samen en hebt het grotere geheel helder voor ogen.

Informatie over de Werkgeluk Academy

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en

we nemen contact op.

 

Of bekijk hier alle diensten nogmaals.

Kennismaken?

Vul dan het contactformulier in.