Over ons

Voelstream Onderneemt

Voelstream Onderneemt heeft als doel mensen te inspireren vanuit eigen kracht te werken en te leven. Goed in je vel zitten straal je uit. In lichaamshouding, in de manier van communiceren, in je handelen en in energie. De unieke Voelstream werkwijze plaatst lichaamstaal centraal en zet in op oog voor het gevoelsleven. Een aanvulling op de huidige kenniseconomie.

 

Voelstream Onderneemt is ervan overtuigd dat aandacht voor het menselijk kapitaal een belangrijke schakel is naar succesvol ondernemerschap. Mensen die met plezier aan het werk zijn, en zich gewaardeerd en gezien voelen zijn gemotiveerd. Een bevlogenheid die voelbaar is in een werksfeer. Deze flow draagt bij in positieve bedrijfsresultaten en het verlagen van het ziekteverzuim.

“If you don’t understand people, you don’t understand business”

 – Simon Sinek

Trainingen binnen Voelstream Onderneemt hebben een verschillend karakter. De rode draad is het vergroten van werkgeluk door helder, krachtig en authentiek te communiceren. Met jezelf en naar de ander. Inmiddels werkt Voelstream Onderneemt samen met een netwerk van deskundige en bevlogen collega-trainers. Kennis en inspiratie kan op deze manier vanuit diverse invalshoeken ingezet worden.

 

Anderen inspireren stappen te zetten in weten waar je ’s ochtends voor opstaat wordt ervaren als een groot voorrecht. Wat het ons oplevert? Werkgeluk!

Over Karin Dols, founder van Voelstream en Voelstream Onderneemt

Van jongs af aan ben ik begaan met mensen. Ik zag hoe personen zich voelden, wat ze nodig hadden en kon een sfeer in een ruimte goed peilen. Deze eigenschappen kwamen goed van pas in het vak Oefentherapeute Cesar. Een vak waarin anderen letterlijk worden uitgenodigd beweeglijk te blijven. Iéts in mij vertelde dat er meer uit te halen was. Alleen kijken naar hóe beweegt iemand kon de kern niet geheel raken.

 

Verschillende opleidingen in lichaamstaal, intuïtieve ontwikkeling en lichaamsgerichte psychotherapie resulteerde in het ontstaan van Voelstream. Lichaamstaal als opstart zien naar persoonlijke groei raakt essentie. Alle ervaring en opleidingen zijn gecomprimeerd in de voelstream werkwijze. Niets mooiers dan anderen te inspireren krachtig in eigen leven te staan. Het gaat nu vooral over wát beweegt iemand. De cirkel is rond.

Testimonials

Meer informatie?

Vul dan het contactformulier in.

Kennismaken?

Vul dan het contactformulier in.